Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
19 pareri
Produse (2336)

Cuptor electric convectie Giorik MovAir

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Producator: Giorik Italia
Seria: Mini Touch

Gatit prin convectie, abur, convectie combinata, convectie cu umidificare si cu dezumidificare, cu sonda, mentinerea temperaturii. Acestea sunt toate functiile MovAir, disponibile atat in versiuni electrice, cat si pe gaz. Partile laterale cu fixari duble permit utilizarea atat a tavilor de dimensiuni Gastronorm, cat si a tavilor de patiserie 600x400. MovAir este singurul de acest tip disponibil in versiunea oglindita.
MovAir are ghidaje duble pentru GN 1/1 si EN 600x400 (cu un spatiu de 74 mm intre tavi) si poate fi schimbat pentru EN 600x400 cu un spatiu de 80 mm, ideal pentru patiserie. Gatirea este garantata de un ventilator cu 3 trepte cu inversare automata a rotatiei. Mai mult, cuptorul contine principalele programe de gatit pentru panificatie si patiserie.

MovAir este, de asemenea, perfect pentru gastronomie, oferind alegerea gatitului prin convectie, abur si un sistem combinat de convectie / abur. Functia de mentinere / repaus face posibila gatirea lenta. Un numar mare de programe de gatit pot fi preincarcate si accesate utilizand panoul de control cu ecran tactil extrem de intuitiv.

Cu un ecran grafic de 7, cu un design inovator, face posibila utilizarea programelor de gatit preincarcate si incarcarea retetelor de pe un stick USB. Acesta poate stoca programe cu noua faze de gatit, poate controla umiditatea relativa din camera de gatit, oferind trei viteze diferite ale ventilatorului, gatirea cu sonda de baza si gatit la temperatura scazuta cu setare Delta T.

Fiecare detaliu al noului MovAir este realizat pentru a maximiza utilizarea usoara a cuptorului pentru facilitatile moderne de ospitalitate. Butonul incastrat a fost conceput special pentru a impiedica sa intre in calea ta sau sa impiedice miscarile din greseala ale utilizatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura